Kiełbasa chorizo do hot doga francuskiego na roller grill
Chorizo, przysmak kuchni hiszpańskiej, tradycyjna kiełbasa wieprzowa przyprawiana wędzoną papryką, wyjątkowo aromatyczna i bogata w smaku. To właśnie ona stanowiła inspirację do stworzenia kiełbasy chorizo do hot doga francuskiego w wersji premium. Zawiera aż 80% mięsa wieprzowego uszlachetnionego wysokiej jakości mięsem wołowym, wędzona, bez GMO. Dzięki specjalnej technologii produkcji posiada przedłużoną trwałość na roller grillu.
Hot dog to ulubione i najczęściej wybierane danie mobilne Polaków. Czy wiesz, że zjadamy ich w Polsce aż 20 mln miesięcznie? To kategoria w której konsument docenia jakość i walory smakowe produktu, dlatego nie ma w niej miejsca na kompromisy. Eksperci Green Fox o strefie gastronomicznej i wysokiej jakości ofercie na roller grill wiedzą wszystko, posiadamy dziś najszerszą ofertę na rynku. Produkcja naszych wyrobów odbywa się z dbałością o najwyższą jakość smaku, higieny i bezpieczeństwa co potwierdzają certyfikaty jakości.
Posiadasz hot dogi francuskie w swojej ofercie? Zapraszamy do przetestowania jakości naszych produktów.
Zastanawiasz się nad otwarciem strefy gastronomicznej w swoim punkcie sprzedaży? Sprawdź nasz koncept Strefa Hot Dog, kompleksowe rozwiązanie dla biznesu.
Dane produktowe:
INFORMACJE PRODUKTOWE:
Gramatura:
Sposób przechowywania:
Termin przydatności do spożycia:
Rodzaj opakowania jednostkowego:
Liczba produktów w opakowaniu jednostkowym:
Rodzaj opakowania zbiorczego:
Liczba produktów w opakowaniu zbiorczym:
Składniki zgodne z Rozporządzeniem Komisji (WE):
INFORMACJE ŻYWIENIOWE:
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna:
Tłuszcz:
W tym kwasy tłuszczowe nasycone:
Węglowodany:
W tym cukry:
Białko:
Sól:
Alergeny:
Poziom mięsności:
INFORMACJE LOGISTYCZNE:
EAN opakowania jednostkowego:
EAN opakowania zbiorczego:
Wymiary opakowania zbiorczego (cm):
Minimum logistyczne:
Ilość kartonów na palecie:
Ilość kartonów w warstwie:
Ilość warstw na palecie:
Waga palety brutto:
Wymiary palety (cm):
Date:
1 maja 2020